Fyrverkeri

Sätt guldkant på
  • bröllopet
  • firmafesten
  • 50-årsdagen

Göteborgs FyrverkeriFabrik levererar högklassiga fyrverkeriupplevelser för såväl storskaliga event som mindre privata evenemang. Att våra produkter och tjänster alltid håller toppkvalitet bevisas av våra många återkommande kunder. När ni beställer ett fyrverkeri av oss ingår allt från projektledning och design till tillstånd, försäkringar och inte minst erfaren personal.

Festfyrverkeri

Ett klassiskt fyrverkeri som bjuder på omtumlande pyrotekniska upplevelser, starka färger, härliga guldregn och allt som hör till. Vi designar ditt festfyrverkeri utifrån dina önskemål och platsens förutsättningar för att ge maximal upplevelse för varje budget. Vi erbjuder både prisvärda standardupplägg och de mest exklusiva arrangemang man kan tänka sig!

Musikfyrverkeri

Musikfyrverkeriet – fyrverkeriernas högsta division och vår specialitet. Inte för inte vann vi SM i musikfyrverkeri 10 år i rad och är ännu regerande mästare.

Vi ackompanjerar din favoritmusik med pyroteknik så att musikens timing och känslor förstärks med tjusiga effekter. Vi ombesörjer även ljudanläggning om så önskas.

Multimediashow

Multimediashow innebär en kombination av flera effekter, det kan vara pyroteknik, eld, cryo jets, ljuseffekter, konfetti med mera. Vi har det mesta man kan tänka sig.

Multimedia är perfekt för dig som vill ha det lilla extra till ditt event. Vi har det mesta in house men tar vid behov in laser och annat från våra partners.

Bröllopsfyrverkeri

Bröllop hör till livets viktigaste ögonblick och det tar vi alltid fasta på när vi gör ditt bröllopsfyrverkeri. Från prisvärt paket till lyx med extra allt!
Bröllopsfyrverkeriet innehåller ofta specialeffekter som röda hjärtan på himlen eller eldskrift med brudparets namn eller initialer.

Ljudsvagt fyrverkeri

Ibland passar det inte med starka ljudeffekter och för de tillfällena laddar vi upp med vackra och stilfulla, men ändå ljudsvagare effekter.

Om boskap, hundar, grannar eller helt enkelt den sena timmen kräver en mer diskret show än annars, så har vi allt för att göra den effektfull!

Önskar du något annat än ett klassiskt fyrverkeri? Då kanske en pyromusikal eller SFX kan vara något för dig.