Bröllopsfyrverkeri

Bröllop hör till livets viktigaste ögonblick och det tar vi alltid fasta på när vi gör Ditt bröllopsfyrverkeri. Från prisvärt paket till lyx med extra allt! Bröllopsfyrverkeriet innehåller ofta specialeffekter som röda hjärtan på himlen eller eldskrift med brudparets namn eller initialer.

Några prisexempel

Skjuta själv

Man kan göra ett utmärkt fyrverkeri med enkla medel idag. Det finns många olika fyrverkeriprodukter som du kan skjuta själv utan några särskilda tillstånd. Hör av dig så hjälper vi dig att sätta ihop ett förslag.

Pyrotekniker på plats

När våra pyrotekniker är på plats kan ni luta er tillbaka och njuta av showen utan att bekymra er över något. Städning, försäkring, tillstånd, allt ingår. Så skall det vara på ett bröllop tycker vi. Vi anpassar alltid fyrverkeriet efter platsens förutsättningar och ser till att ni får en så bra upplevelse som möjligt. Nedanstående priser gäller i storstadsregionerna och vissa andra platser i Sverige där vi har pyrotekniker stationerade. 

Ett prisvärt men lyxigt litet fyrverkeri som passar de flesta platser och tider.

Pris: från 25 000 kr inkl. moms

Vi lägger till extra allt i det större paketet med exklusiva pjäser. Större och längre fyrverkeri med sånt du inte ofta skådat, som t.ex. eldskrift med brudparets namn.

Pris: från 40 000 kr inkl. moms

Vi specialdesignar en spektakulär föreställning för dig enligt din budget och dina egna idéer. Kanske en pyromusikal till brudparets favoritlåtar? Här är det bara fantasin som sätter gränserna.