Bröllopsfyrverkeri

Bröllop hör till livets viktigaste ögonblick och det tar vi alltid fasta på när vi gör Ditt bröllopsfyrverkeri. Från prisvärt paket till lyx med extra allt! Bröllopsfyrverkeriet innehåller ofta specialeffekter som röda hjärtan på himlen eller eldskrift med brudparets namn eller initialer.

Några prisexempel

Skjuta själv

Man kan göra ett utmärkt fyrverkeri med enkla medel idag. Beställ något från vår webbshop eller låt oss sätta ihop ett förslag. Prisnivå ca 2 000 – 10 000 kronor inklusive moms.

Pyrotekniker på plats

När våra pyrotekniker är på plats kan du luta dig tillbaka och njuta av showen utan att bekymra dig över något. Städning, försäkring, tillstånd, allt ingår. Så skall det vara på ett bröllop tycker vi. Nedanstående priser gäller i storstadsregionerna och många andra platser i Sverige där vi har pyrotekniker stationerade.

Ett prisvärt standardfyrverkeri som passar de flesta platser och tider.

Pris: 15 000 inkl. moms

Här ingår eldskrift med initialer om så önskas, och ännu mer och större effekter för en exklusiv upplevelse.

Pris: 25 000 inkl. moms

Vi lägger till extra allt i det största paketet med europeiska lyxpjäser. Större och längre fyrverkeri med sånt du inte ofta skådat.

Pris: 40 000 inkl. moms

Vi specialdesignar en föreställning för dig enligt din budget och dina egna idéer. Kanske vi gör en pyromusikal till brudparets favoritlåtar? Här sätter din och vår fantasi gränserna – och så klart ditt budgettak.