Om oss

Vår historia

Göteborgs FyrverkeriFabrik bildades 1994 av pyroteknikerna Martin Hildeberg och Anders Hållinder. Idén var att göra väldesignade fyrverkerier med högkvalitativa pjäser till bra priser. Detta visade sig bli ett framgångsrikt koncept och GFF fick snabbt flera prestigefyllda uppdrag som Eurovision Song contest i Oslo och Höga Kustenbrons invigning. I Västsverige blev vi snart dominerande med kunder som GP, Liseberg, Gothia Cup, Göteborgskalaset och Fallens Dagar. Vi började också tävla i fyrverkeri, vilket var lärorikt och utvecklande. Redan 1996 vann GFF första gången SM i fyrverkeri, den första av många segrar i Sverige och utomlands. 

Idag har GFF samlat 27 guldmedaljer och ett antal andra utmärkelser, och är därmed mest välmeriterade på tävlingar i Skandinavien.

Göteborgs FyrverkeriFabrik idag

Idag är GFF ett välrenommerat företag både i Sverige och världen. Omsättning och kompetens har ökat men den gamla företagsandan med passion för pyroteknik som konstform lever vidare. Att möta efterfrågan på nya effekter och att anpassa sig efter omvärldens förväntningar är både utmanade och roligt. Idag är evenemangsfyrverkeri ett av våra tre ben, de andra två är SFX och produktförsäljning. Vårt mål för framtiden är att fortsätta skapa magi och glädje för hänförda åskådare. Publikens jubel och nöjda återkommande kunder är vår drivkraft och bästa betyg! Vårt fantastiska team av medarbetare runt om i Sverige och världen gör detta möjligt.

Hållbart tänkande

Att vår verksamhet skall fungera på ett hållbart vis är en självklarhet. Våra kunder skall vara trygga i att vår verksamhet och produkter är ett bra val ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför har vi utvecklat vår verksamhet till att följa Svensk Miljöbas kravstandard och blivit miljödiplomerade enligt SUSA Sustainable Standards. Läs mer om vårt arbete under FAQ / Miljö.

Vi som jobbar på Göteborgs FyrverkeriFabrik

Ute i fält kommer du att möta många av de kunniga medarbetare och frilansare som gör vårt arbete möjligt, men det är på fabriken i Billdal du hittar teamet som driver det hela. Är du osäker på vem du ska kontakta, är du alltid välkommen att ringa växeln så hjälper vi dig att hitta rätt.

Gå till kontaktsidan

Martin Hildeberg

Ägare / VD, Projektledning & Design

martin@fyrverkerifabriken.se

+46 73 – 034 24 84

Susanne Hansson

Projektledning, Orderhantering

susanne@fyrverkerifabriken.se

+46 73 – 658 43 86

Johan Persson

Orderhantering, Lager & Produktion

johan@fyrverkerifabriken.se

+46 73 – 079 90 49

Fredrik Ehrencrona

Administration, Lager & Produktion

fredrik@fyrverkerifabriken.se

+46 73 – 034 24 84

Ingemar Persson

Lager & Produktion

ingemar@fyrverkerifabriken.se

+46 73 – 658 43 86

Kalle Medin

Lager & Produktion