Projektgalleri

I stället för en referenslista presenterar vi här några av Göteborgs FyrverkeriFabriks signaturprojekt, som får representera bredden av vår verksamhet.

Du kan se videor på fler av våra fyrverkerier i vårt videogalleri.

Liseberg

Vi är glada och stolta över alla år vi levererat fyrverkerier till Lisebergs nöjespark i Göteborg. Pyromusikaler från Stora scenens tak har inte bara fått Göteborgare att vallfärda till Nordens största nöjespark.

2017 var ljusshowen A Winter’s Dream ett dagligt inslag i Jul på Liseberg och ett av de mest spännande och utmanande jobben GFF haft. Totalt 33 shower under 7 veckor. 6 personer arbetade heltid med förberedelser och genomförande.

Big Slap

Malmös stora DJ-festival i Pildammsparken där GFF levererade SFX 2019. Ett stort projekt där månader av planering och förberedelser resulterade i en färgsprakande folkfest.

Speedway Grand Prix

GFFs avslutningsfyrverkerier till Speedway Grand Prix har blivit normgivande i världen vad gäller att designa, rigga och skjuta arenafyrverkerier på innerplan, med eller utan tak. Intensiva fyrverkerier till musik under 2 till 3 minuter är det ultimata sättet att underhålla en stor sittande publik. Uppdragen har bland annat varit i Cardiff, Köpenhamn, Gelsenkirchen, Hamar, Göteborg, Stockholm, Målilla.

L’International Des Feux Loto-Québec

Den internationellt mest ansedda fyrverkeritävlingen går av stapeln varje sommar i Montreal, Canada. GFF har deltagit vid tre tillfällen och tagit silvermedalj två gånger, vilket vi är väldigt stolta över! Ett 30 minuters musikfyrverkeri som riggas under 5 dagar med ett crew på 20 personer.

Gothia Cup

Världens största ungdomsturnering i fotboll avslutar alltid sin invigningsceremoni på Ullevi i Göteborg med ett intensivt musikfyrverkeri på innerplan från GFF. Förutom avslutningsfyrverkeri levererar vi SFX till show och lagens inmarsch.

Internationaler Feuerwerkswettbewerb Hannover

Tysklands stora internationella fyrverkeritävling har GFF vunnit inte mindre än 5 gånger. Ett musikfyrverkeri i 20 minuter skjuts i den härliga barrockparken Härrenhausen Garten. Att utnyttja parkens barrockelement i fyrverkeriets koreografi är en utmaning som vi lyckats väl med och gett publiken fantastiska fyrverkeriupplevelser.

GP

GFF är stolta leverantörer av GöteborgsPostens stora nyårsfyrverkeri i Göteborg. Det är ett hedervärt uppdrag att varje nyår skjuta Västsveriges mest välkända fyrverkeri.